Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vagyok már fiatal, nehezen okoz nekem meglepetést bármilyen pia, de ma kellemesen meglepődtem
Szlovákiában voltunk vásárolni, onnan mindig szoktam piákat hozni, nemcsak azért, mert ott lényegesen olcsóbb a sör, meg a tömény ital, hanem azért is, mert ott sok olyan pia van, ami nálunk ritkán kapható. Így mindig hozok pár üveg rumot, Szlovákiában valahogy nagyobb kultusza van a jó rumoknak, mint nálunk.
Most is vettem jópár rumot, majdhogynem véletlenül raktam a kosárba egy ízesített rumot. Szeretem a jó rum aromáját, nem kell nekem ízesíteni még tovább, de ilyen ízesített rumot még nem láttam, gondoltam, hogy ha nem iható, akkor majd süteménybe jó lesz. Akciós is volt, így vettem 13,5 euróért egy 7 decis sós-karamellás ízesítésű rumot
Hazaérés után ebédeltünk, gondoltam, hogy megkóstolom. Az első meglepetés az volt, hogy parafadugós a lezárása, a második meglepetés az ital nagyon kellemes illata volt, de a legnagyobb meglepetés az ital nagyon jó íze volt
A nagyon jó rum ízt remekül kiegészíti a karamellás íz, ami felett érződik egy leheletni sóstenger íz is
Nagyon kellemes ital, ajánlom kipróbálásra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest