Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Donki Hóte

veterán

Nem vagyok már fiatal, nehezen okoz nekem meglepetést bármilyen pia, de ma kellemesen meglepődtem :K

Szlovákiában voltunk vásárolni, onnan mindig szoktam piákat hozni, nemcsak azért, mert ott lényegesen olcsóbb a sör, meg a tömény ital, hanem azért is, mert ott sok olyan pia van, ami nálunk ritkán kapható. Így mindig hozok pár üveg rumot, Szlovákiában valahogy nagyobb kultusza van a jó rumoknak, mint nálunk.

Most is vettem jópár rumot, majdhogynem véletlenül raktam a kosárba egy ízesített rumot. Szeretem a jó rum aromáját, nem kell nekem ízesíteni még tovább, de ilyen ízesített rumot még nem láttam, gondoltam, hogy ha nem iható, akkor majd süteménybe jó lesz. Akciós is volt, így vettem 13,5 euróért egy 7 decis sós-karamellás ízesítésű rumot :K

Hazaérés után ebédeltünk, gondoltam, hogy megkóstolom. Az első meglepetés az volt, hogy parafadugós a lezárása, a második meglepetés az ital nagyon kellemes illata volt, de a legnagyobb meglepetés az ital nagyon jó íze volt :R

A nagyon jó rum ízt remekül kiegészíti a karamellás íz, ami felett érződik egy leheletni sóstenger íz is :K

Nagyon kellemes ital, ajánlom kipróbálásra!

Új hozzászólás Aktív témák