Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Guargumi
üzenetére
Azért mielőtt elrohannál memóriát vásárolni, jobb ha tudod, hogy a játék kb. 2GB memóriát fogyaszt, legalábbis nálam ULTRA beállítások mellett. Persze nem vizsgáltam meg a dolgot minden körülmények között, csak betöltöttem egy pályát és egyszerűen megnéztem a feladatkezelőt. Így néz ki nálam:
Mivel eleve van 8 GB RAM-od amennyiben nem zabáltatod fel a játék hátterében, pl. 50 füllel megnyitva hagyott böngészővel, stb. elég kell, hogy legyen. Én inkább a Replay file mentésére gyanakszom ami lagolást okozhat, főleg egy hagyományos, főleg töredezett winchesterre ami a korábbi részek ehhez hasonló helyre követtek el, így feltételezem ez a rész is: c:\ProgramData\Codemasters\F1 2017\
Eléggé hasonló HW-el (i5 3470/GTX 960 4GB/8GB RAM) rendelkezünk de nálam nem jelentkezik a jelenség, de lehet, hogy azért mert nálam SSD-re történik a mentés, persze nem tudom, hogy neked milyen HDD-d van. Ha SSD-n van a C meghajtód akkor passz, ha nem akkor próbáld töredezés mentesíteni a winchestert és/vagy tedd írásvédetté a Replay fájlt amit korábban valami hasonló néven lehetett megtalálni "replay.pbf " Ez utóbbit már nem próbáltam ki, hogy tényleg ez a neve és, hogy tényleg itt található e, ezért javaslom játék közben egy ALT+TAB-ozás után inkább keress rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus GA503QM / Ryzen 7 5800HS / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 3060 / 15,6 WQHD 165Hz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest