- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Guargumi
üzenetére
Azért mielőtt elrohannál memóriát vásárolni, jobb ha tudod, hogy a játék kb. 2GB memóriát fogyaszt, legalábbis nálam ULTRA beállítások mellett. Persze nem vizsgáltam meg a dolgot minden körülmények között, csak betöltöttem egy pályát és egyszerűen megnéztem a feladatkezelőt. Így néz ki nálam:
Mivel eleve van 8 GB RAM-od amennyiben nem zabáltatod fel a játék hátterében, pl. 50 füllel megnyitva hagyott böngészővel, stb. elég kell, hogy legyen. Én inkább a Replay file mentésére gyanakszom ami lagolást okozhat, főleg egy hagyományos, főleg töredezett winchesterre ami a korábbi részek ehhez hasonló helyre követtek el, így feltételezem ez a rész is: c:\ProgramData\Codemasters\F1 2017\
Eléggé hasonló HW-el (i5 3470/GTX 960 4GB/8GB RAM) rendelkezünk de nálam nem jelentkezik a jelenség, de lehet, hogy azért mert nálam SSD-re történik a mentés, persze nem tudom, hogy neked milyen HDD-d van. Ha SSD-n van a C meghajtód akkor passz, ha nem akkor próbáld töredezés mentesíteni a winchestert és/vagy tedd írásvédetté a Replay fájlt amit korábban valami hasonló néven lehetett megtalálni "replay.pbf " Ez utóbbit már nem próbáltam ki, hogy tényleg ez a neve és, hogy tényleg itt található e, ezért javaslom játék közben egy ALT+TAB-ozás után inkább keress rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Arc Raiders
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Gitáros topic
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 2db CipherLab RK25 Ipari Adatgyűjtő (Android 9) + Profi Dokkoló + Tokok - Azonnal munkára fogható!
- Kingston Fury Renegade 2 x (2x8) 32 GB
- Gainward GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs