- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
Nekem sem megy annyira a játék,tényleg azt gondoltam,hogy majd nagy legényként már Ausztráliát behúzom egy Sauberrel,aztán még a 2.-dik hely is nagy szerencsével jött össze.De ettől még nem kell rögtön abba hagyni szerintem.A gondolattal én is játszottam azért néhány futam után,de csak mert nehéz egy játék,nem szabad abbahagyni,hibáztatni meg főképp nem kell a játékot.Néha el kell gondolkoznunk,hogy mi a hiba BENNÜNK!Ha a szabadedzéssel töltenének el a billentyűzetesek is olyan 30-45 percet,elemeznék azt a 25-30 kört,amit mentek,akkor sokkal könnyebb lenne néhány embernek a dolga versenyen is.A gumi melegedését is figyelni kell versenyen is.Koreában is van egy két kanyar,ahol a bal első gumi jobban melegedik.Ott kéne valami olyat csinálni,hogy ne melegedjen annyira.
Szerintem teljesen jó ez a játék,sokkal több hangsúlyt fektettek a gumi kopásba,a jó setup is sokat számít,az is,hogyan vezetsz,stb.stb.!A bugoktól ha el tekintünk,akkor szinte tökéletes játékot kaptunk.
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Seagate /ST/ 8TB HDD Eladó !!
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest