- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyitrai
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki hozzá magyarosítást?
-
Nyitrai
csendes tag
válasz
hybridsong
üzenetére
Majd azért ellenörizd a mentéseket ne hogy ugy járj mint én hogy miután letoltam Japánt utánna vettem észre hogy bebugolt a save és visszadob Singapur Q2-be.
-
Nyitrai
csendes tag
Sziasztok.
Nekem az lenne a problémám a játékkal hogy career-ben szépen elnyomtam a Torro Rossoval a Japán nagydíjig. Már a Kóreai jött volna amikor is kiléptem. Auto mentés bevolt kapcsolva de mikor visszaléptem ott találtam magam hogy Singapur Q2. És innentöl kezdve bármit csináltam minden inditásnál ide dobott vissza. Kikapcsoltam az auto mentést és manuálisan mentettem de ugyanezt csinálta. Inditottam egy uj career-t felülirva az elözöt a Force Indiával és lenyomtam Albert parkot majd mentés, kilépés ujra be és lám ujra Singapur Q2 Torro Rossoval. De más modokban is ez a helyzet hogy nem menti el hiába van akár auto save. Ráadásul azt is elfelejti a kilépés után hogy manuálra állitottam a mentést. Nagyon idegesít a dolog esetleg valakinek valami ötlet hogy hogyan birhatnám rá a további mentésre?
Elöre is kössz a választ.
Üdv.: Nyitrai
Új hozzászólás Aktív témák

- Objektívek topikja
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 4
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS Xeon E-2286M RTX 5000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest