- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- iPhone topik
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kormány problémát én is érzékeltem....
Ráadásul hiába állítok be bármilyen elfordulási szöget a DFGT-nek, sz*rik rá a program. Amíg nem az enyém az irányítás (pl. Kimi "lenyomásánál", mikor bedob SPA-ban a pályára), addig érezhető, hogy az elfordulási szög végén megfogja az FFB motor a kormányt.
Aztán mikor már én irányítom az autót, akkor eltűnik a végállás. Igaz, hogy ilyenkor már érezni egyébként is az FFB-t. De csak 10%-ra állítottam be a játékban, ha 0-ra veszem, akkor meg minek FFB-s kormány?
El van ez qrva, nem kicsit, nagyon...
Új hozzászólás Aktív témák

- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest