Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Mióta játszol? A karrier módnak pont nem az a lényege, hogy első évben a HRT-nél vagy éppen a Williams-nél világbajnok legyél... Azt is meglehet csinálni, de szerintem jobb küzdeni a helyekért mintsem "félgázon" felérni a csúcsra...
Azt nem tudom, hogy van-e AI módosítás a játékhoz, de gyanítom, hogy nem nagyon van.
Először én is a legkönnyebb fokozatban kezdtem Joystick-al... Pár óra gyakorlás után és persze pályaismerettel már tudtam Profi szinten menni úgy, hogy harcoltam a dobogóért...
Szóval én csak azt tudom tanácsolni, hogy gyakorolj amennyit tudsz az erre szánt szabadidődben...
Én se napi 4-5 órát játszok, inkább heti 4-5 óra jön ki kb.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest