- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Ez még igaz is lenne,ha jelen pillanatban egy P4 Celeronról lenne szó,de nem erről van
.De továbbra is mondom:Ezt a Fraps az esetek többségében csak olyan játékoknál csinálja,amiben járművel mész.Nos,annak örülök,hogy egy bizonyos pontig stabil az FPS felvétel alatt.De amit a végére produkál,az nagyon idegesítő.Viszont:Ha megállítom a játékot,újra indítom a Fraps-et,tovább megy szépen,úgy,mint az első 3 percben.Csak ezt én nem tettem meg,mert az csúnyán nézne ki,és elég feltűnően,még ha meg is vágnám,akkor is.Nem értem,mit nem lehet érteni a példa videón
.Nem is a videót kellene érteni,hanem ami a leírásban van,de oké.Lehet én mutattam rossz példát
.Bár itt egy kicsivel mások a beállítások,még is jól megy.Továbbra is 3.5.9.Külső felvevő egység... Ez mit takar?
Új hozzászólás Aktív témák

- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Pixel 6a
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.De továbbra is mondom:Ezt a Fraps az esetek többségében csak olyan játékoknál csinálja,amiben járművel mész.Nos,annak örülök,hogy egy bizonyos pontig stabil az FPS felvétel alatt.De amit a végére produkál,az nagyon idegesítő.Viszont:Ha megállítom a játékot,újra indítom a Fraps-et,tovább megy szépen,úgy,mint az első 3 percben.Csak ezt én nem tettem meg,mert az csúnyán nézne ki,és elég feltűnően,még ha meg is vágnám,akkor is.
.Nem is a videót kellene érteni,hanem ami a leírásban van,de oké.Lehet én mutattam rossz példát