- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok! Nyomon követem, ami itt a fórumon/gocompete-n történik, így nicknévről már jól ismerlek párotokat, ezért "merek" belepofázni is.
Egy másik fórumon már leírtam a véleményem az irányításról már hónapokkal ezelőtt, Néztem, hogy közületek ki milyen időket megy TT-n versenyen, majd próbáltam hasonló köröket futni én is. Kb 2 éve vettem kormányt, amit azóta lecseréltem egy jobb típusra, és a kezdeti nehézségek után hamar ráéreztem, és úgy gondoltam, hogy soha nem fogok billentyűzettel autós játékot játszani. Egyszer azonban elgurult a gyógyszerem, kihúztam a kormányt az usb-ből, és elkezdtem billentyűzettel játszani. Két kör múlva hasonló időt futottam, mint előtte kormánnyal, négy kör múlva megjavítottam az addigi legjobb körömet, és folyamatosan gyorsultam. Ami legszembetűnőbb volt az akkori változatban:
1, billentyűzettel tökéletesen tudtam fékezni,
2, a billentyűnyomogatásnak hála kanyaríven tudtam maradni a maximális sebességgel.Úgyhogy hátradőltem a székemben, feltettem a lábam az ágyra (így kényelmesebb is volt) és pár futamot lenyomtam billentyűzettel. Előtte minden alkalommal felidegesített a játék (F1 2012) billentyűzettel már tudtam élvezni. Közben beszereztem a Race 07-et, illetve a Project Car-t, miután ezekkel játszottam, bár imádom a Forma 1-et, de a játékkal már nem tudtam játszani, és letöröltem. Hozzáteszem még, hogy segítségek nélkül játszottam kormánnyal, és billentyűzettel is, kivéve a váltót, billentyűzetnél automatával játszottam, mert egész egyszerűen nem volt annyi ujjam, hogy kanyarokba lekezeljen az eseményeket.

Új hozzászólás Aktív témák

- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- MacBook Air M1 (2020) 8/256GB - 100% AKKU! - Kihasználatlanság miatt eladó
- Dell Latitude 5500 61Wh Plugon Aksi, csak kipróbát!!! - 12.000 Ft
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Akció: Használt 1TB NVME SSD-k.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy másik fórumon már leírtam a véleményem az irányításról már hónapokkal ezelőtt, Néztem, hogy közületek ki milyen időket megy TT-n versenyen, majd próbáltam hasonló köröket futni én is. Kb 2 éve vettem kormányt, amit azóta lecseréltem egy jobb típusra, és a kezdeti nehézségek után hamar ráéreztem, és úgy gondoltam, hogy soha nem fogok billentyűzettel autós játékot játszani. Egyszer azonban elgurult a gyógyszerem, kihúztam a kormányt az usb-ből, és elkezdtem billentyűzettel játszani. Két kör múlva hasonló időt futottam, mint előtte kormánnyal, négy kör múlva megjavítottam az addigi legjobb körömet, és folyamatosan gyorsultam. Ami legszembetűnőbb volt az akkori változatban: