- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Yettel topik
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
MC HOBO
üzenetére
Egy szó, mint száz: szerintem ne általánosítsunk egy ember minősíthetetlen viselkedése alapján...
Igazad van, komolyan mondom, éjjel 1 óra volt, mire el tudtam aludni ... ekkorát nem szoktam tévedni

Nem tudtam az előtörténetet, nem mintha bármin is változtatna, kicsit feszültebb is vagyok mostanában, de ez sem mentség persze ... nem tudok mit mondani ... nagyon sajnálom, ez most nagyon mellé ment

Ui.: Én biztosan nem foglak levenni a "barát-listámról" emiatt, sőt, részemről a dolog el van felejtve... Gyermekednek őszinte szívből jobbulást kívánok!!!
Köszönöm szépen !
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaiat. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen. 1Év Garanciával!
- Xiaomi POCO X4 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen. 1 Év Garanviával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékai Adatkábel. 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest