- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nah, Shanghai is megnyerve, eddig 4 verseny volt, és mindég 1. voltam!

Egyébként nincs egyszerű dolgom mikor megjön az eső és lágy van fent annyiszor megcsúszok.
Holnap folyt. köv. mára ennyi elég volt. Szerintem minden nap csinálok két hétvégét... amúgy én a rövid menetet nyomom mert van más játék is, meg az életem így csak ennyi fér bele.
Rövid hétvége, meg 20% verseny, azaz 10-12 kör only.Egyébként az elején mikor megkérdezi hogy hány Seasson-t csinálsz az mi is egész pontyosan? 3-5-7 van és tegnap kapásból rámentem a 7-re remélem nem kell 2017-ig akkor nyomni, mert hülyét kapok!
Ha Abu Dhabi lesz az utolsó, akkor én ott lerakom azt már csak multi.Egyébként a PC-sek vegyék meg a játékot, örüljenek, hogy csak 8k... Xbox-ra majdnem duplája.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB RAM 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer PC - Számítógép LIMITÁLT HÁZ Ryzen 5 8500G // RTX 5060Ti 16GB // Számla // Garancia //
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest