Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
Igen, van ABS ON és OFF.
A a kipörgésgátlónak pedig 3 állása van OFF/MEDIUM/ON.Az Off és a Medium közt hatalmas különbséget nem vettem észre, értem ezalatt, hogy bár jól megyek vele, viszont egy normális kört nem tudok összerakni, valahol mindig megpendülök.
Másfél óra "szenvedés" után bekapcsoltam a kipörgésgátlót, és nyomtam egy 10 körös Melbourne-t, nem extrém esőben, normál esőben.
Intermediate gumikat ajánlott a mérnök, mondom márpedig nekem esőgumi kell, lehet ennek hála, hogy 8 kör alatt a 24.-ről 7.-re sikerült feltornáznom magam, jelzem az AI nehézség az az utolsó előttin volt. (Az első 2 körben szépen mindenkit elengedtem)Eddig vegyesek az érzelmeim, az esőben vezetés brutálisan látványos a T-CAM-ből nézbe, hátmég a cockpitből! Úgy aztán SEMMIT nem látsz. Ha végigmész egy versenyt, a leintés után az egész viadalt meg lehet tekinteni replayben, ugyanazokkal a gombokkal, mint GRID vagy Dirt2 esetén, még a lassítás hagjai is ugyanazok. Nehézségtől függően itt is van Flashback (F12).
Logitech Driving Force GT-t alapból felismeri, bár a gyári gombbeállítások gagyik, érdemes a custom settings-re kis időt pazarolni.
A baj a kormány beállításoknál van, ilyen-olyan sensitivity, deadzone, ezeket amire az ember belövi a saját stílusának megfelelően, szerintem egy hónap...

A töltési idő sem olyan vészes, mint ahogy beállítottam nemrég. Bár Q8200 mellett a 10 másodperc aszondom belefér, no de akinek kisebb prockója van???
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro 14" 3K OLED i7-11370H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Számítógép és telefon segítség Windows, Android, iPhone (online vagy személyesen)
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Ideapad 330-15ICH 15.6" FHD i5-8300H GTX 1050 12GB 250GB NVMe +1TB HDD magyar bill gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Intermediate gumikat ajánlott a mérnök, mondom márpedig nekem esőgumi kell, lehet ennek hála, hogy 8 kör alatt a 24.-ről 7.-re sikerült feltornáznom magam, jelzem az AI nehézség az az utolsó előttin volt. (Az első 2 körben szépen mindenkit elengedtem)