- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Apám ez a játék... Bugtengert, patch után is seggfej nyalókásembert, idétlen köridőket menő ai-kat már szinte megszoktam így az első (és utolsó) single szezon végére, de... Lenyomom Koreát Lotussal Experten 6. hely.(már ugye ez vicc, de már ezt is megszoktam) Állok 5. helyen a pontversenyben, erre a drága agent közli, hogy minden szerződésajánlatot visszavontak jövőre. Mondom ok lepörgetem az utcsó két futamot úgy, hogy versenyen rajtnál falhozvágom csak, hogy lássam mi lesz így szezon végén(savegames-t kimásoltam előtte) Hát így hogy utolsó 2 futamon falhozcsaptam végeztem összetettben 6. helyen egy Lotussal , és beülhetek a Virginbe, vagy a HRT-be jövőre.
Egész szezon alatt a Virgin és a Lotus tett ajánlatot, és érdeklődött (de ajánlatot nem tett) a Force India, a Sauber, a Torro rosso, meg a 3 fos csapat. Most akkor mi is itt a lényeg, ahhoz VB dobogón kell végezni egy Lotus/HRT/Virgin kombóval, hogy beülhess egy év után egy nyamvadt Sauberbe pl. Na ne! Inkább visszarakom az Rfactort a jó kis F1RFT2006 moddal, aztán játszok a random képességű aikkal, de az legalább szimulátor.
Bocs a kirohanásért csak ez most egy "csöppett" felbosszantott.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Építő/felújító topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egész szezon alatt a Virgin és a Lotus tett ajánlatot, és érdeklődött (de ajánlatot nem tett) a Force India, a Sauber, a Torro rosso, meg a 3 fos csapat. Most akkor mi is itt a lényeg, ahhoz VB dobogón kell végezni egy Lotus/HRT/Virgin kombóval, hogy beülhess egy év után egy nyamvadt Sauberbe pl. Na ne! Inkább visszarakom az Rfactort a jó kis F1RFT2006 moddal, aztán játszok a random képességű aikkal, de az legalább szimulátor.