Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feccho86
csendes tag
Hogy a f...ba bírtok olyan jól játsazni legenden, mikor én váltok fel interre amateurról oszt sokkal nehezebb.
Kérdés az lenne, ha én fékezek és nem a gép gyorsabb köridőket érhetek el a saját íveimen, így gép nem fékez bele?!
Egyébként felraktam a patchet és nekem is szaggat azóta nem is annyira elvezhető, de nekem nem voltak gondok a pocsolyákkal sőt jó lenne ha tudnám hűteni benne a gumikat.
Így patchel sincs olyan, hogy szárad az ív esőről és váltani kell száraz gumira? Mert előtte bármikor volt ilyen simán végigment interen is. nem vettem észre, hogy mennyire száradna, igazából még érdekesebb fordítva mikor elázik a pálya....????
jah és hogy aero+ vagy aero- a kanyarokhoz inkább fekvő? a gumi gyorsmenü pedig mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- iPhone topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- 7" Univerzális Androidos fejegység + beszerelőkeret (4/32GB + LTE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest