- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi, ezt elméletben én is tudom
de Quick Setup-nál legjobboldalibbra állítottam, ahova azt írta a magyarázószöveg hogy idézem: minimális leszorítóerő, maximális sebesség, erősen túlkormányzott.
Én ezt úgy értelmeztem hogy ennél a beállításnál a legnagyobb a végsebesség, de a sebességfokozatokon úgy külön nem állítottam, majd ránézek arra is, jó lenne ha menne legalább 360-at, mert ez a 349 ez kevés...
"a 7-est már az Eau Rouge előtt el kell raknod"
Megtörtént, az Eau Rogue elött kb 100 méterrel

"és a féktáv előtt kell szabályoznia"
Közvetlenül a "kanyargós rész" után, az első Alianz-os táblánál (féktáv előtt kb 5 másodperc cca: 400-500 m) megy tiltásba 349-el, szóval ha tudok akkor beállítok hosszabb 7. sebességfokozatot, hátha jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de Quick Setup-nál legjobboldalibbra állítottam, ahova azt írta a magyarázószöveg hogy idézem: minimális leszorítóerő, maximális sebesség, erősen túlkormányzott.