- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Ez logitech termék így onnan kéne szedni hozzá drivert, de mondom már új termékek vannak és ez már nincs is a játékvezérlők között. Csak úgy sikerült megtalálnom hogy támogatás és az alatt kikerestem a sajátomat, de azt írta ki hogy nincs szükség frissítésre.
Eddig minden játék felismerte, eredetileg focihoz vettük (PES), mert azt tényleg elég rossz billel irányítani, meg anno playstationon toltuk sokat az előzménnyel. Bevallom nekem jobban tetszik külsőre a rumblepad mivel playstation külsőre hajaz, de a nyomásérzékelős gombok miatt inkább ezt vettük, mert autós játékhoz szerintem ideálisabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest