- iGO Primo
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
''Ezek mennyire gáz értékek???''
Ezt nem lehet tudni, ugyanis az alaplapi szenzorok által mutatott értékeknek annyi közük van a valósághoz, mint amikor én mesélek a Szaturnusz gyűrűiről.
Vagyél egy 800Ft-os Praktikeres-Tescos digit multimétert, és mérd le.
(Elég csak a +12V-ot (sárga), a +5V-ot (piros) és a +3,3V-ot(narancs) lemérni, a többi nem különösebben érdekes.) -
mr_ricsi
veterán
válasz
<Adamsky> #29 üzenetére
''Nem értem, hogy hova ez a nagy ''Watt mánia''. Boldog boldogralan ilyen 400-500 watt-os tápokat vesz, ha kell neki, ha nem.''
Én sem értem!
Itt megy az asztalomon: Barton 2500+, 2x512DDR400, 2x7200-as vinyó, DVDíró, CDcombó, TVkártya, floppy, 2x8cm és 2x4cm venti, TNT2 és ez együtt 105W-ot fogyaszt.
(Ugyanerre a Power Supply Calculator 265W-ot ír.)
Bővebben: link
Tomicsnál ha a 3k-s P4 és az új VGA-ja teljesítménykülönbségét hozzáadom, még mindig 200W alatt lesz a tápigény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest