Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Ok, Ok, nem írok többet, de amit eddig írtam abban is csak az volt, h az Acorpnál Merkurinál jobb ezt remélem nem vonod kétségbe?? és az Azonánál már rosszabb... kit tévesztek én meg??? Védelem az valóban gyenge pontja, éppúgy mint az emlitett másik háromnak, sőt inkább négynek, ötnek mert a pacsker feldobási százalékuk egyáltalán nem egyenlő,és noha a HKC, vagy Coolink se jobb, azok még drágák is. Ugyanazt csinálják mind a kettővel, jó nehéz nagy tömegű transzformátort tesznek bele, hogy az ember azt higgye, "ebből nem spórolták ki az anyagot", és amikor valóban masszív videokártyát, vagy egyéb nagy teljesítményű fogyasztót akar valaki beletenni, - már úgy értem olyasmit ami a névleges teljesítménye közelébe van, - akkor kidomborodnak benne a kondik, és vége. Ezt sajnos tapasztalatból mondom.
Azt meg írtam előtte valahol, h mikor komoly konfigot akartam összerakni azonnal megváltam én is tőle.
Na Csao.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest