Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenfoot
tag
Na először is Q-tec ed van vagy Q-tech -ed (Q-technology) van? Nem mindegy. 2 különböző cég.
Ha Q-tec ed van ( Amiket leírtál teljesítményeket 500, 550, 650 q-tecre utal.)
Nyugtass meg hogy akkor jo (vagy nem szar) táp. Az alábbi konfigom van (lent) de még 1 vinyó van meg még 3 optikai meghajtó. + hdd, top, rear ventik.
csak mert a melyik tápegységet vegyem totyikban, hát eléggé lebovlizták (leírtam hogy nem sporolásbol vettem ezt a márkát hanem mert a márkásabbakról elég rosszakat írtak (ahhoz képest hogy drágák), és a boltban is ajánlották, annak ellenére hogy drágábbat vettem volna, enermax chieftech).
Szóval viszi majd a gépemet? Én azt hallottam hogy az 550 wattos 400-450 wattot bír folyamatosan.
Ja a 650 -es 26 A-t ad le a +12 voltos ágon (peak 33 A)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Napelem
- King's Bounty: Warriors of the North
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest