- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
/Boccs a külön hsz-ért,de nem akartam sok hsz-t csinálni,mert beleugatnának/
A kép nekem bejön....
A szimpla melegedést még teljesen nem próbáltam,de sajna olyan meleg van a szobámban,hogy sok külünbséget nem mindig veszel észre....
Mostanában úgy is tervezek egy fullos takarítást megint,szal most már (ha el nem felejtem
) meg fogom nézni...
Vízhűtésem van igen,de még csak ''demo''... Még mindig nem sikerült anyagot szereznem
A tápra visszatárve: most teszteltem egy újj dolgot:
Átvittem haverhoz a szünetmentessel ezt a tápot,ami most nálam van...
A bekapcsolási ''hangot'' (rázkódást) elemeztük.... (trafónak van benne)
Szal amikor az én lapom van a tápra kötve és úgy kapcsolom rá az ups-t,akkor nagyobban ''szól'',mintha a haverom-éra kötöttük...
Egyenlőre ennyi,de még tesztelek tovább....
(hmmm,így új hsz-nél nehezebb írni,mert lapozgatni kell....de többre nem is tok pontosat mondani,szal.........)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) meg fogom nézni...