Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Magisk
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"Most te viccelsz? Ha egy azonos márkát táppal árulnak akkor nem szokták kicserélni a tápot akkor táp nélküli házat kell venni és azt teszel bele amit csak akarsz."
Eddig még egyetlen bolt sem tiltakozott, amikor a táp cseréjét kértem. Levonták a Codegen táp árát, hozzáadták az FSP-ét vagy a Chieftec-ét.
Csak akkor nem tudták megoldani, amikor olyan táp van a házban, amit külön nem forgalmaznak. (Valami ColorsIT, vagy Deer volt ilyen, ha jól emlékszem.)"Akár hiszed akár nem az összes elektronikai egység rosszabbul működik a kezdeti időszakban pld az erősítők hallhatóan zajosabbak egy idő kell amire a folyamatos elektronáramlás folytán módosul a kristályszerkezet és simább a működés"
Ez nem hit kérdése, hanem TUDOM, hogy nem így van."És tudod a csapágyak is bejáratódnak 32dB volt a táp zaja indításkor most 28dB"
A Codegened ventijében golyós csapágy van. Ennek a zaja a teljes élettartama alatt folyamatosan nő. Én sokkal inkább a táp fordulatszám szabályzójára tippelnél, mint a zaj csökkenés oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest