Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
Mélységesen egyet értek veled. Nem véletlen, hogy nem is szívesen járok más fórumra, csak ha már szükségét érzem. Persze általában ilyenkor meg szoktam kapni, hogy nagyképű vagyok stb. Mint ahogy már meg is kaptam itt is. De ennyi áldozatot bevállalok azért, hogy helyes szemlélet alakuljon ki az emberekben, ne pedig a téves. Fontosnak érzem a helyes tájékoztatást. Csak sajnos kezdek én is belefáradni, hogy jobban hisznek a szakmailag megalapozatlan, tényként közölt állításoknak, csak mert azok állítói leugatnak alpári stílusban és elmondják, hogy szerintük mennyire hülye is vagyok. Egyszer érdekelne azért, hogy mi a szándékuk az ilyen embereknek és mi motíválja őket eme cselekedetre. Minden esetben rendszeresen személyes sértésnek veszik, ha kijavíták őket valamiben.
Remélem azért mások előtt sem új dologról beszéltem, valószínüleg mindenki találkozott már ilyen emberrel.
Ezek után most biztos megint sokan fognak nagyképűnek gondolni. De nehéz úgy leírni erről a véleményem, hogy még véletlenül se lehessen ezt gondolni. Sajnos nem tudom úgy leírni. Elnézést, ha ezzel most olyan lelkébe is gázoltam, akinek valójában nem akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- Opel topik
- További aktív témák...
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő