- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
Mélységesen egyet értek veled. Nem véletlen, hogy nem is szívesen járok más fórumra, csak ha már szükségét érzem. Persze általában ilyenkor meg szoktam kapni, hogy nagyképű vagyok stb. Mint ahogy már meg is kaptam itt is. De ennyi áldozatot bevállalok azért, hogy helyes szemlélet alakuljon ki az emberekben, ne pedig a téves. Fontosnak érzem a helyes tájékoztatást. Csak sajnos kezdek én is belefáradni, hogy jobban hisznek a szakmailag megalapozatlan, tényként közölt állításoknak, csak mert azok állítói leugatnak alpári stílusban és elmondják, hogy szerintük mennyire hülye is vagyok. Egyszer érdekelne azért, hogy mi a szándékuk az ilyen embereknek és mi motíválja őket eme cselekedetre. Minden esetben rendszeresen személyes sértésnek veszik, ha kijavíták őket valamiben.
Remélem azért mások előtt sem új dologról beszéltem, valószínüleg mindenki találkozott már ilyen emberrel.
Ezek után most biztos megint sokan fognak nagyképűnek gondolni. De nehéz úgy leírni erről a véleményem, hogy még véletlenül se lehessen ezt gondolni. Sajnos nem tudom úgy leírni. Elnézést, ha ezzel most olyan lelkébe is gázoltam, akinek valójában nem akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest