- Milyen okostelefont vegyek?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
maddog
tag
nahat en vettem 6061est feketet es nehany peldatlanul idegesito orat toltottem el velem mig atpakoltam a cuccost
1.azert vettem mert screwless es azt hittem gyorsan es egyszeruen lehet szetkapni-hat nem annyira.a fedolap szorol az oldallapok gorbek es szarakodni kell
2.a felul levo ket -rom ajto enyhen elhibazott huzas mert egyszeruen nem fer ki rajta a talca plusz az open gomb nem erintkezik a meghajtoeval(ugy van megcsinalva hogy semmikepp sem erintkezhet)raadasul a felso panelt ki sem lehet venni ugyhogy gyakorlatilag hasznalhatatlan
3.a tetejen levo ventilator miatt a meghajtokat csak ugy lehet berakni ha lefeszegeted a muanyag(es lathatolag nem levehetore tervezett)elulso fedopanelt
4. az alaplaphoz valo kis pinek mashogy vannak feliratozva(plusz 15perc)megteveszto szandekkal
5.nincs tapkapcsolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!es szaladgal benne az aram
6.es ami a legrosszabb az osszes mai hazban hogy azt hiszik dizajnos es valojaban csak izlestelenul tulcifrazzak minden szarral(erre peldaul egy super power felirat es kis figura van nyomva!!???)az rendben van hogy az emberek nagy tobbsege hulye es bejon nekik csicsas de legalabb egy-ket rendesebb egyszeru kinezetut is keszitenenek
Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest