Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Hi!
Lenti linken megnézhetitek a házam. Kívülről nem olyan látványos, de nekem így tetszik. Ráadásul, ha ez nem is látszik, elég sok munka volt vele.
Ami csinálva lett rajt: felső és hátsó ventilyukak kifúrása, majd váz festése feketére. Ez utóbbit autófényező csinálta, mert nekem nem lett volna hely (szabadba nem tudtam volna, mert télen lett csinálva). Floppy olvasó és CD-rom festése feketére (bűzlött a lakás rendesen.). Mobilracket is lefestettem, de ez valamiért itt-ott lepatogzott, így kicseréltem gyárilag feketére. Floppy és IDE kábel ''hengeresítése''. Ledek kicserélése pirosra (floppy, ház, mobil rack). Gumitalpak felragasztása. Kábelek eltüntetése (ez is sok időt vett igénybe). Videókártya hűtésének cseréje: socket370-es hütő ráaplikálása, amit egy socket370-es Intel hütő hüt, potméterrel leszabályozva a ''zéró'' zajszint érdekében. Előlapot egy haverom csinálta meg, aki géppel kitudta vágni a vitt mintát (gyárilag tükrős előlapra lett ráragasztva fekete matrica).
Asszem más munka nem volt rajt.
Ventikkel azért nincs tele, mert a csendesség nekem lényegesebb. A melegebb napokon se volt 50 fokos a procim, a zárt házban játék közben (P4 1.8A@2.4A GHz, Zalman 7000 AlCu 1400rpm). Idle állapotban meg 33-36 fokos a proci. Igaz, egy 12 centis ventillátorral ellátott Coolink táp szívja el róla a meleget. A ''home made'' hűtéssel a videókártya (Radeon 9600Pro 420/680) is lényegesen hüvősebb (kézrátétel alapján). Az egész 15 kg, szal nem az az ideális lan-parti gép.
Nah, sok szöveg után, itt a link:
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest