Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hi, sajnos nekem ez a tapasztalatom, és ezt senki kedvéért nem fogom megváltoztatni
én is használtam vettem egy 340W-es pfc-s 1 ventis csifteket (11ezerért), de nem féltem mert csiftek, nagyot nem hibázhattam
borzasztó hogy nagyon sokan a tápon spórolnak, pontosan ott nem szabad!!
és ezt most mondom mindenféle anyagi vonzat nélkül. inkább lemondok 512 ramrol mint hogy egy komplett cuccos menjen tönkre, azért nem vállal senki garit
lehet hogy neked semmi gondod nem lesz.
de haverok akiknek leégett a gép egy áramszünet és áramingadozás miatt...
rájöttem én is, hogy egy megbízható jó gép a tápnál kezdődik, alfája és omegája -
Integra
titán
hali,
ennek az az oka, hogy kukába való mind. két barátomnak is új gépet kellett vegyen, mert hazavágta a codegen táp.. sajnos nincsen ezen mit beszélni tovább, ha teheted mihamarabb vegyél egy jó tápot 15 rugóért és soha többet nem lesz vele gond.
ott a melyik táp topic, olvass bele, van segítség benne merre indulj.
nekem acorp tápom volt, hát ez szerintem minden idők egyik legnagyobb LOL tápja, még megvan valahol a garázsban
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest