Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
Grigorisz
üzenetére
Egyáltalán nem volt durva, én olyan minőségi limitet húzok meg saját magamnál, amilyet csak akarok, ha azt mondom, hogy aranyozott tápnál alább nem adom, akkor az van és kész. Nehogymár te szabd meg, milyen tápot vegyek a saját gépembe.
És amint azt írtam, ''pont most hoztak vissza egy gépet, amit tönkretett'', szóval most ne kezdjük el a mesét a jó Codegen tápokról, mert az engem nem vigasztal meg. -
zeg
őstag
válasz
Grigorisz
üzenetére
Ha a te géped/adataid nem érnek meg 5 ezer forint plusszt, akkor használd a kódgány szutykot. Csak el ne hulljon a szemét kódzsen, mert viszi magával a cuccaidat. A te konfigodat egy 180(száznyolcvan)-as márkás táp lazán elviszi. Talán a 350-es CG is megbirkózik vele(egy ideig).
Nem hiszem el, hogy valaki össze tud spórolni egy p4/k7 konfigot, de nincs 10ezer forintja arra, hogy biztonságba tudja a gépét. -
Dilikutya
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest