- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElVisZ
tag
Lehet igazad van, de ha nem tudok majd elhelyezkedni mérnökként akkor jó lenne egy másik szakma is, ami keresett és meg is fizetik nameg persze kapcsolódik az érdeklődési körömhöz.
A tananyag nagy részét (tervezés, forgácsoló technológiák, minőségirányítás stb...) itt megtanulom, csak épp a különböző vezérlőrendszereket nem, ezért gondoltam a CNC programozói tanfolyamra.aram01: Köszi.
Igen, észrevettem hogy ezt a fajta társalgást ott nem látják szívesen, de remélem azért majd valamelyik segítőkész szakember is benéz ide... -
aram01
nagyúr
miattam tették ide,mert rászóltam az egyik gyerekre ott hogy ne játssza már a főnököt,majd mi irkálunk ide megosszuk a tapasztalatainkat.te már tudsz valami bővebbet a tanfolyamról?Mert én még csak jelentkeztem azt mondták majd értesítenek.Annyit tudok: Gyöngyösön lesz,intenzív oktatás lesz, és itt vége is,jah meg kapok buszigazolványt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest