- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed tedd fel az Azonnali alaplapos kérdések órája topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Obladee
csendes tag
Adott egy cirka 10 éves PC, a címben is említett ASUS a7n266-vm alaplappal. Évek óta nem volt újratelepítve rajta a windows (xp). Gondoltam tiszta telepítés csinálok, ám a boot sorrendben a CD meghajtó a merevlemez után van, a BIOS-ba viszont nem tudok belépni, mert le van védve jelszóval és a jelszó nem ismert. Award BIOS-ról van szó, joker jelszókat vagy 50et kipróbáltam, nem működött egy sem. Asus supporton nézegettem CMOS resetet ám valami nem stimmel, ugyanis az alaplapon nincsenek jumperek, az support viszont azt írja rakjam át egyik helyzetből másikba. A leírásban található clrtc feliratnál az alaplapon csak két kis izé van nem 3 tüske (a linkelt fénykép jobb oldalán, közvetlenül a nagy kék csatlakozó fölött látható).
Segítségeteket kérném mi a teendő? Hallottam olyat is hogy az elem kivétele segíthet, de olyat is, hogy azzal semmire sem megyek.
Az xp-t mindenképpen tisztán szeretném telepíteni, így is tele van a gép minden szirszarral.
Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kutya topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest