- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed tedd fel az Azonnali alaplapos kérdések órája topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Obladee
csendes tag
Adott egy cirka 10 éves PC, a címben is említett ASUS a7n266-vm alaplappal. Évek óta nem volt újratelepítve rajta a windows (xp). Gondoltam tiszta telepítés csinálok, ám a boot sorrendben a CD meghajtó a merevlemez után van, a BIOS-ba viszont nem tudok belépni, mert le van védve jelszóval és a jelszó nem ismert. Award BIOS-ról van szó, joker jelszókat vagy 50et kipróbáltam, nem működött egy sem. Asus supporton nézegettem CMOS resetet ám valami nem stimmel, ugyanis az alaplapon nincsenek jumperek, az support viszont azt írja rakjam át egyik helyzetből másikba. A leírásban található clrtc feliratnál az alaplapon csak két kis izé van nem 3 tüske (a linkelt fénykép jobb oldalán, közvetlenül a nagy kék csatlakozó fölött látható).
Segítségeteket kérném mi a teendő? Hallottam olyat is hogy az elem kivétele segíthet, de olyat is, hogy azzal semmire sem megyek.
Az xp-t mindenképpen tisztán szeretném telepíteni, így is tele van a gép minden szirszarral.
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest