Új hozzászólás Aktív témák
-
Toninho13
aktív tag
válasz
viragdani01 #2 üzenetére
Most este kipróbáltam a tablettel és a telómmal. Youtube közben ha csörög a telóm, akkor simán fel tudom venni. Illetve automatikusan arra az eszközre vált, amin aktív hang van. Ha mindkettőn van, akkor ha leállítom az "aktív" kapcsolatnál a zenét, akkor automatikusan átvált. Tabletnél viszont az LDAC codeccel nagyon szakadozik (telón elég stabil). Illeszkedésnél amióta megvettem (2 hónapja) azóta a jobbal küzdöttem folyamatosan, a bal pedig szinte mindig elsőre jó volt. Most a képeket elnézve próbáltam a jobbat bedugni a fülembe (szár majdnem vízszintes), úgy jó az illeszkedés. Viszont azóta meg elkezdtem küzdeni a ballal...
-
Toninho13
aktív tag
válasz
viragdani01 #2 üzenetére
Ohh, köszönöm az infót. El voltam tévedve, elnézést.
-
Toninho13
aktív tag
Nekem is ilyen fülesem van. Az LDAC nem jó, de jobb, mint a Sony WF-1000XM5-nek. Multipont szerintem van "kettős kapcsolat" néven. Az illeszkedés szerintem is érdekes, mert az egyiket 30-45 fokkal jobban el kell fordítanom, mint a másikat úgy illeszkedik jól (bár másik fülessel is szoktam ezzel szívni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Az OpenAI vezérigazgatója felhívta a Microsoft vezetőjét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Motorola Edge 50 neo tokok 3db
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged