Aktív témák

törölt tag

válasz JerryLee #1 üzenetére

Hello!

Úgy nehéz egy problémát megoldani, hogy nem írod le mi is az...

Egyébként pedig a kérdést tedd fel a Azonnali notebookos kérdések órája topicban.

Ezt zártam.

• JerryLee

csendes tag

Sziasztok,

Nemrég vettem egy Clevo laptopot, nem a legjobb konfig, de nekem ( és gondolom sokaknak ) ez egy "Űrhajó" az előző laptopomhoz képest ( MSI GX700/T8100/3Gb/320Gb/9700GT512DDR3 )!

A gondom a következő, elkövettem azt a hibát, hogy elhatároztam megint kipróbálok egy ATI kártyát, szóval nem GTX 675-el, hanem 7970M-el kértem, kicsit drágább, de sokkal gyorsabb.

( A hiba amit említettem az sok éve volt, amikor beadtam a derekam és vettem egy 3650-es ATI-t a 8600-om helyett, még aznap visszavittem ).
    Félreértés ne essék nem fikázom az ATI-t, gondolom csak megint rosszkor találkoztunk és driver gondok vannak... Mondjuk ha ezt tudom várok még pár hetet és fizetekl mégtöbbet egy GTX 680m-ért... :(

A lényeg, ha valakinek bármi javaslata van, tudd valami okosságot bármivel kapcsolatban, vagy tud hozzá rendes drivert.

A gépen az SSD-k élettartamának növelésére már megtettem a lépéseket, úgy mint:

1. Lapozófile ki
    2. Indexszolgáltatás ki
    3. 4Gb Ramdrive a 16-ból
    4. Stb...

Előre is kösz!

Aktív témák