Új hozzászólás Aktív témák
-
aquaris
csendes tag
Üdv!
Hosszas próbálkozás után sikerült belőnöm az m400a-n a marvell Yukon kártyát debian és gentoo alatt is. A SysKonnect oldalán található sk98lin drivert szedtem le hozzá, ha jól tudom a 8.23 a legújabb verzió. Installáláskor pedig generate patch vagy valami hasonlót választottam, ami szépen csinált nekem egy patch-et. Majd ezzel megpatcheltem a kernel forrást, az sk98lin drivert meg belefordítottam a kernelbe. És már működött is
Modulként nálam nem akart menni, nem tudom miért.
Viszont gentoo alatt leállításkor nem akar kikapcsolni a gép. A gentoo még szabályosan leáll, majd kiírja hogy power down és kifagy a gép...Ha valakinek van ötlete, mi lehet a gond, ne tartsa vissza
! Újraindítás viszont frankón működik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Le Mans Ultimate
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam Deck
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest