Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaYDaN
tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Nem, egyáltalán nem az. Én több mint 4 éve játszom és ez volt a második ilyen, ha jól emlékszem. Akkor volt, amikor szintet emeltek. Most a 14-->15-re és előtte a 13-->14-re emelésnél, hogy előtte volt-e azt nem tudom. Tényleg mennyi volt a max. szint a játék elején, honnan jutottunk el ide?

-
-
-
-
-
-
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Jelenleg ezeket használom: mega minion, wizard, archer meg a skeleton army, ha inferno towert raknak ki. Ami meg szintén pusztítja még az adott oldalt, az a furnace. Utóbbival annyi a probléma, hogy a lvl11es tornyok már lelövik a 10es labdacsokat, így most a a cél, hogy upgadeljem 8as rare-ről 9-esre.
corvette: pont ez a baj, hogy ha nem tolsz bele sok lóvét /mondom ezt úgy, hogy én nem f2p gamer vagyok/, akkor egy ilyen meta change totál haza tud vágni.. És itt nem az van, mint mondjuk HS-be, hogy ok, akkor másik pakli. Itt gyakorlatilag totá nagy bukta pl nekem ,hogy nem lvl9-es rare-el megyek, meg nem lvl12es commonnal, hanem 1-2 szinttel lentebb lévő lapokkal kell bohóckodnom..
F-ECT$: most nézem kérdezted, mi az ami jó most challengre. Szerintem most a leguniverzálisabb lap ilyen szempontból a furnace. Ladderen is nagyon jó, illetve challengen is, mert fixen 1 labdacs sebez, ha nem rak az ellenfél unitokat elé. Én tegnap fejeztem be 2 challenget a ladder dekkemmel, egyik 8 win másik 11win.
Ez volt a dekk: RG, skeleton army, archers, fire spirit, log, wizard, mega minion, furnace
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Eleinte védekezek, amíg nincs lenn a torony, addig nem nagyon támadok, kivéve ha az ellenfél EC-vel kezd, akkor én is küldöm a Houndot. Megfogott push esetén ha viszonylag jó hp-val állnak az egységeim, akkor megyek át ellentámadásba, de nem szabad fejetlenül csinálni, mert elég magas az elixir átlaga a decknek.
Nyerni az utolsó 1 percben kell, Bomb Tower legyen lent, megvárni a 10 elixirt, majd Hound és mögé az ellenfél deckjétől függően mehet a bármelyik egység (főleg Dragon és Witch), a védekező épületek és egységek alá meg mehet a Poison.
Jó push még a Dragon + Witch vagy Barbár + Witch is, de ezek ritkán jönnek be.
Amiért jó a deck az a sok Hog-os ellenfél, nekik halál a Bomb Tower, illetve ellenük a védekezésül lerakott Barbárok max hp-val mennek át támadásba. Szintén fekszenek a Giant deckek ugyanezen okok miatt, de a Pekka és Golem is könnyen fogható.
A sok légi egység miatt általában nem okoz gondot ha az ellenfélnek is Houndja vagy Balloonja van.
Nagy counter az Inferno Tower, ott meg kell próbálni a kis egységeket betolni a Hound elé, de ez ritkán jön be. Szivatós még a Wizard, őt nem öli meg a Poison, és pillanatok alatt lekapja a Houndot.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Szerintem jó lap a Hound, de teljesen más játékstílust követel, mint a mostani decked.
Nekem ezzel a deckkel lett meg az A9, azóta a Dragon lvl4, a Hound lvl2, így felmentem 3400-ig is vele, azóta leereszkedtem 3200 körülre a könnyebb winek miatt, azt lazán tartom vele.
-
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Sparkyt az esetek 99%ban a crown tower mögül indítom. Rakok pár kockával előbbre giantet közvetlen a sparky elé meg valkyre-t, ez a legideálisabb push vele. De az, persze mindennek van countere (: Azért persze meg szoktam oldani ezeket a szituációkat, szal nem teljesen vesztett dolog a légi dekkek ellen.
Lava + balloon: itt annyi a titok, hogy amint látom kirakta a lávakutyát megyek a másik lane-en sparkyval. Ő 1 tornyot nem üt be, mire én beverem a crown towerét. AMennyiben rak ki mellé balloont is, akkor figyelni kell és a balloon-ra mehet rá a mega minion.
Inferno dragonnal 2-3 meccsen találkoztam eddig, arról nem mondanék véleményt, mert még képlékeny /szerintem nem erős lap, túl szituációs/
Baby dragon: nahh ezt meg alig látom, mert nagyon nem meta lap, amúgy megaminion mehet erre is.
Amit nem kérdeztél de rengetegszer jön az a minion ill minion horda. Nahh ez ellen meg perfect az arrow. Sokszor van, hogy olyan pusht tolok csak, hogy gian + sparky és a kezem már lebeg sparky felett az arrow-al. Nagyon sokszor rádobják a minionakat, és még az 5ös brigád se szedi le a sparky-t ha egyből lövöd az arrow-t. Amennyiben ez összejön fixen bukja 1 tornyát.
Ami viszont hard counter eddig az az inferno tower illetve a gyors dekkek /minereres, hogos, lecsipegetem a tornyod kategória/F-ECT$: nem titok én költöttem rá. Legelején, hogy kollegákat utolérjem vettem egy 100 jurós gemes csomagot illetve megvettem a legó chestes offert, meg az aréna 9 offert. A 14k gemet gyakorlatilag végig arra költöttem, hogy nyitogassam a ládákat /akkoriban még sokat toltam szerintem volt olyan nap, hogy 20-25 ládát nyitottam, manapság már csak a crown chestet ütöm ki és feltöltöm a slotot/
-
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Én állandó dekkel megyek, nekem jobban bevált, mint a váltogatás. Gyakorlatilag toronymagasan ezzel a dekkel játszottam a legtöbbet, így ehhe talán értek már (:
A dekk amúgy ha vki kíváncsi: zap lvl10, arrow lvl10, mega minion lvl7 /előtte lvl10 archer volt/, elixir collector lvl7, lumber lvl2, sparky lvl2, valkyre lvl8, giant lv8.
Annyi van, hogy giant holnap meglesz lvl9 ettől sokat várok, illetve a sparkyhoz egy kellene a lvl3hoz. Egy kritikus pont van még a dekkben ez a mega minion. Ide ice wizardot várok, de még soha nem esett illetve boltban sem volt. -
Amur
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
nyomd fel 1000 környékére, az megy hamar, és utána már tudsz olyan klánba jelentkezni ahol hosszú távra maradhatsz.
Én is így csináltam a kiskarimmal. Most a -/One/- klánban vagyok mindkét karival.
Ez nagyon donate centrikus klán. Heti donate rekord 1000 felett van(nem a kláné! egy emberé) -
Amur
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Lightning max 3 egység, de a 3 legnagyobb hp-val rendelkezőt sebzi!
Vagyis hiába mászik be goblin, ha ott van a hatókörben(ami majdnem akkora mint az arrows) akkor mondjuk egy giant,wizz mellett a torony lesz a harmadik.
Hidd el használom már egy ideje.
Fagy mennyire hatékony a nerf után?(én még update előtt kivettem)
-
dragonfx
veterán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
arena 7...

mi az arány w-L??
hogot te hogy hazsnálód? gigi után? probáltam már ribi knight mögött de aminyohorda barbárok kiny9rják....minipekkával ugyanez a bajom....minyo barbi kinyirja else jut az épületig....lufit probálgattam de gyenge fos bazi lassu
fireball probálgatom de valamikor nincs rá elixir hazsnáléni mert mással kell védekezni.
a zapot megkaptam már mert beadott arena5öt levertem és a ezüstbe benne volt
speer goblint használód?mindig változataom..most épp gigi sekeleton sari archer spergoblin knight hog muskétás
-
andris811
tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Ez oké, de az a pakli, amivel én játszottam nem volt verhetetlen, se nem egy a tucatnyi népszerű paklik közül. Csak saját ízlésem szerint összeválogatott. És azon akadtam ki, hogy eddig azért többnyire nyerni tudtam, az utóbbi napokban meg szinte nem is szereztem koronákat, nemhogy nyertem volna...
-
citkar
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Valóban erősebbek lesznek a tornyaid, de elég kevéssel, ahhoz képest, hogy mennyit kell rááldozni és hogy egy-egy egység vagy csapat mennyit tud sebezni rajtuk (persze én is buktam, úgy, hogy az ellennek kb. 20 hp-ja maradt, szívás). Sokféle taktika van, én is gondolkoztam rajta, hogy a nem használt kártyáim fejlesszem vagy a klánba osztogassam, de az utóbbi mellett döntöttem, így spórolok is goldot, sőt keveset kapok így is, XP-vel együtt, továbbá ha van jó epic kártya, akkor meg tudom venni, na meg más is jól jár.
-
jack474
tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Mivel az ellenfélkeresést nem befolyásolja a szinted, ezért érdemes olyan magas szintre eljutni, amennyire csak megy, mert annál erősebbek a tornyaid. Már 1400 körül is simán beadott tegnap sok hetest meg egy nyolcast is, pedig én csak ötös vagyok. Nyilván nem éri meg mindig olyan kártyákat fejleszteni, amiket nem használsz, de az első pár fejlesztés azért elég olcsó. Nálam most 150 goldnál van a határ, nem használt kártyákat egyelőre nem fejlesztek ennyiért.
-
citkar
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Időnként 2000 aranyért jó Epic kártyát vehetsz, ezért érdemes spórolni, amúgy a magasabb szint is jó.
Amíg kevésbe kerül a nem használt kártyák fejlesztése én fejlesztettem, de 400-nál már meggondolom, azt (lehet már 150-nél is) nem gazdaságos, klánban is szétosztogathatod, ha van rá igény. -
citkar
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Én elférnék 4 helyen, mindegy hogy a sorban 3 vagy 4 láda várakozik, úgy is hamar szerzek újat, ha van szabad helyem. Vagy gyorsítani szeretném a kinyitásukat (gem nélkül) vagy egyszerűen szeretném kidobni azt amelyik nem kell, játszanék tovább, hátha jobb ládát kapok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez volt benne: