- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
xenom0rph #257 üzenetére
amint elkészül az új TH, én is újra ráhajtok a kupákra
én továbbra is azt mondom, azokat a falvakat érdemes támadni, ahol sebezhető helyen van a TH...hogyha mást nem is rombolsz le, már akkor is kapsz trófeát!
ezt sokszor akár pár robbantóval és vagy 50 íjásszal meg lehet oldani, szóval egy óra alatt (ha nagyon rákattan az ember) 3-4 támadás simán belefér.viszont azt jó ha tudod, hogy ezt az 1250 trófeát csak úgy tudod megszerezni, hogyha izomból nyomatod a támadásokat
én először úgy voltam vele, hogy "áh ez simán összejön pár nap alatt"...aztán úgy 1100 környékén már több trófeát buktam, mint amennyit nyertem
mondjuk, ahogy olvasom, Neked már lvl.6-os TH-d van, szóval ott már azért simán mennie kell
mekkora sereged van? -
bepken
veterán
válasz
xenom0rph #254 üzenetére
most ez olyan, hogy már eleve az sem mindegy, mi a támadás célja...
nálam legalábbis jelenleg tökéletesen mindegy, hogy nyerek e vagy veszítek a végén, ha a nyersei minimum 80-90%-át el tudom rabolni
de volt már fordítva is, amikor meg a trófeákra hajtottam. olyankor bárkit megtámadtam, akinek sebezhető helyen volt a TH-ja! innentől 50%, tehát mindenképpen kaptam trófeát...persze az a legszebb, hogyha 100%-ra letarolja az ember az egész falut
viszont ez - szerintem - nem feltétlenül kell, hogy cél legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest