Új hozzászólás Aktív témák
-
qsscanner
csendes tag
Városállamal nem lehet szövetséget kötni(még, de lehet hogy később sem). Sok minden benne maradt a játékban ami majd a következő kiegészítőkben lehet majd hozzáférni, mint pl. a modern korban a pontok gyűjtögetése, de elkölteni ugye nem tudod, csak majd ha jön egy 4. éra. Szóval vagy bugos a szövetség gomb, vagy bennemaradt véletlenül, vagy majd később lesz elérhető
-------------
Elméletileg időnként frissül, mert már egyszer kiástam az összeset miután ki volt kutatva a Hegemony és utána újra rátudtam keresni az egyetemen,vagy múzeumon, így elérhetővé vált egy újabb adag. Nem tudom milyen időközönként, lehet akkor ha már ki van ásva az összes. Még csak egyszer mentem rá a culture victory-ra mert ez a legelba**ottabb az összes közül.(nem nehezebb, csak nem nagy élmény). De most épp Nagy Katalinnal mentem rá a culture victoryra majd megfigyelem. Ugye ráépítéssel is lehet találni, de ne számíts sokra belőle. És igen amit látsz azt más is látja és ki is áshatja. Elméletileg minél több van egy lapkán annál gyorsabban ássa ki, ezért járkálhat az AI vagy 6-al egyszerre. Vagy csak mert bugos... Sajnos nagyon early acces szaga van a játéknak, nagy mélység nincs benne, tartalmak hiányoznak, a modern kor 30-40 kör deity-n - ezt nem volt szép ennyiért árulni. Nincs kétségem afelől hogy egy-két kiegészítő múlva egy nagyon-nagyon szórakoztató játék lesz (nem mintha nem lenne már benne 134 órám így is) , de összességében nézve csalódás eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest