Hirdetés
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
qsscanner
csendes tag
Városállamal nem lehet szövetséget kötni(még, de lehet hogy később sem). Sok minden benne maradt a játékban ami majd a következő kiegészítőkben lehet majd hozzáférni, mint pl. a modern korban a pontok gyűjtögetése, de elkölteni ugye nem tudod, csak majd ha jön egy 4. éra. Szóval vagy bugos a szövetség gomb, vagy bennemaradt véletlenül, vagy majd később lesz elérhető

-------------
Elméletileg időnként frissül, mert már egyszer kiástam az összeset miután ki volt kutatva a Hegemony és utána újra rátudtam keresni az egyetemen,vagy múzeumon, így elérhetővé vált egy újabb adag. Nem tudom milyen időközönként, lehet akkor ha már ki van ásva az összes. Még csak egyszer mentem rá a culture victory-ra mert ez a legelba**ottabb az összes közül.(nem nehezebb, csak nem nagy élmény). De most épp Nagy Katalinnal mentem rá a culture victoryra majd megfigyelem. Ugye ráépítéssel is lehet találni, de ne számíts sokra belőle. És igen amit látsz azt más is látja és ki is áshatja. Elméletileg minél több van egy lapkán annál gyorsabban ássa ki, ezért járkálhat az AI vagy 6-al egyszerre. Vagy csak mert bugos... Sajnos nagyon early acces szaga van a játéknak, nagy mélység nincs benne, tartalmak hiányoznak, a modern kor 30-40 kör deity-n - ezt nem volt szép ennyiért árulni. Nincs kétségem afelől hogy egy-két kiegészítő múlva egy nagyon-nagyon szórakoztató játék lesz (nem mintha nem lenne már benne 134 órám így is
) , de összességében nézve csalódás eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Apple MacBook
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , de összességében nézve csalódás eddig.