- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Valaki nem játszana online egy csapatban gépek ellen?
-
citkar
addikt
Nem, minden adott volt új district építéséhez (valamelyik folyamatban volt). Nem egy, hanem az összes (addig telepített) város(om) érintett.
Angol fórumokon annyit találtam, hogy bug, amikor bebugzódik az addigi városok (csak nálam, multiban toltuk, de a haveromnál nem volt gond) gyakorlatilag nem tudnak új districtet építeni, de az új városaim "normálisan" építették. Remélem nem túl sűrűn jelentkezik majd -
citkar
addikt
Sziasztok!
Találkoztatok olyan jelenséggel, hogy a városok nem tudnak új districtet építeni? 999+ kört ír rá és nem változik tartósan.
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy single playerben nem látom a Preserve districtet? Amikor multiba játszom ott van a Mysticismnél, de egyjátékos módban nincs.
-
citkar
addikt
Köszi.
A misszionárius és próféta harca hátterében valamit még sejtek, mert volt, hogy jött vegyesen több vallási ellenséges egység, néztem a prófétája milyen fejlesztést kapott, a vallásában milyen dolgokat választott. Nem volt benne ezekre ható, de ami a legfurább, megtámadom a prófétát egy saját prófétámmal, hasonlóan sebződnek, majd megtámadok egy másik ellenséges prófétát a saját prófétámmal (vagy misszionáriust) ugyanabban a körben és drasztikus a különbség, akár 4-5 prófétám is bele tud halni egy-egy ellenséges vallásos egység legyőzésében, holott minden bónusz ugyanaz, mint a kör elején, ahol még hasonlóan gyengültek az én és az ellen egysége. Mintha lennének olyan "terminátor" vallási egységek, amik kinézetre ugyanolyanok, mint a többi körülötte, csak nehezen halnak.
A kulturálisnál más nem befolyásolja? Azt néztem, hogy növelhetem a turisztikai befolyásom, csak az a "második" érték néha megnőtt, ezek szerint elsősorban az ellenséges birodalmak termelt kultúrapontok következtében?
Úgy látom itt összesített az ellenséges birodalmak kultúrapontjai, nem úgy, mint az 5. részben, ha lassan nő a turisztikai pontom, ki kell találni melyik ellenfél miatt, s azt be kell ütni -
citkar
addikt
Üdv!
Felmerült bennem még pár kérdés.
Egyik, hogy vallási háborúnál nem értem mitől függ, hogy egyszer egy misszionárius úgy megvédi magát egy prófétától, hogy az élete 5%-a sem csökken, míg máskor épp fordítva. Mintha egyszerűen egységektől (mármint típuson belül) függne a támadóerejük.A másik kulturális győzelemnél el kell érni egy adott értéket a turistákkal (kb bő 200 mire sikerül győznöm vele), amely érték fokozatosan nő, de a nemzetek közt nem egyformán. Kinek milyen gyorsan. Nah, mitől függ ez az érték? ha tudom, így lassíthatom, hogy az ellen így győzzön, azért érdekelne.
-
citkar
addikt
Üdv!
Erről a közhangulatról, vagy nem is tudom, hogy fordítják az Amenity tulajdonságot, lehet olvasni részletesen?
Mi csökkenti, milyen mértékben. Gondolom a város szintje csökkenti, de biztos nem szintenként. A háború is csökkenti.
A luxuscikkek növelik, hogy hogyan, a legközelebbi 4 városban, vagy időrendben lerakott következő 4 városé, vagy van távolsági korlát, mint egyes épületeknél a 6 kocka?Ezekről kevés infót találtam, de szeretnék többet olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest