- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Lizot.wknd #15998 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a letöltés az adott kurzus alatt külön díj ellenében lehetséges.
-
crok
Topikgazda
válasz
Lizot.wknd #15998 üzenetére
Nem veletlen nincs engedelyezve. Es ezt itt fejezzuk is be. Koszi!
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Lizot.wknd #15847 üzenetére
Hát üzemeltetésben, mondjuk Debrecenben pedig kb. ennyi. Pesten több, de ha nem tudsz felmutatni programozási tudást, cloud-jártasságot, linuxot, devops dolgokat (ansible, kubernetes, git, docker, python, jenkins) CCIE-t vagy egyebet, hanem "csak" CCNP vagy, akkor szerintem nagyon többet nem fognak adni.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Lizot.wknd #15569 üzenetére
Azert mert debrecenben sokkal kevesebbet fizethetnek ugyanazert a tudasert
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Lizot.wknd #15511 üzenetére
Szerintem nem sok. Ott a halozatos melokat IP Expert vagy hasonlonak hivjak azt hiszem.
-
kenwood
veterán
válasz
Lizot.wknd #15496 üzenetére
CCNA szinten szerintem az itteni elvarasok max 10-15 szazaleka van meg. Raadasul ez Data Center, es kicsit project manager is. igy sok ccnp,ccie szintu szakinak is hianyzik a fele, mert nem volt ra szukseg Enterprise kornyezetben.
https://www.datacenterdynamics.com/en/news/major-tsb-banking-outage-be-blamed-failure-test-data-center-ahead-it-migration/ -
vadger
tag
válasz
Lizot.wknd #15496 üzenetére
Én nem pályáznám meg, ha én lennék hasonló helyzetben... CCNA tudás, főleg pályakezdőként, az nagyon nem egyenlő egy datacenter network-kel, nexus-okkal, F5-ökkel... Plusz az elvárások amiket írnak, azok sem éppen egy pályakezdőt várnak szerintem...
De majd a nálam okosabbak is vélemény mondanak, hátha ők máshogy látják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Medence topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest