Hirdetés
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
suomalainen
üzenetére
Ha most gonosz akarnék lenni akkor azt mondanám hogy az előző hozzászólást cáfolod meg ezzel (vagy nem vagy kecskepásztor
). De nem poénkodom ezzel. Egyébként nem ítélkeztem, ne szívd mellre, csupán megjegyeztem, hogy ezt mindig azoktól hallottam hogy miért NEM lehet megcsinálni. Ha beleteszed a munkát meg lehet csinálni, ha nem akkor csalással sem mert nincs olyan hogy begyakorolja valaki és átmegy SZERINTEM. Ahogy a change amit csinálok ki van laborozva és mégis élesben van mellette szívás - inprivizálni kell, megoldani a felmerülő problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Gitáros topic
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). De nem poénkodom ezzel. Egyébként nem ítélkeztem, ne szívd mellre, csupán megjegyeztem, hogy ezt mindig azoktól hallottam hogy miért NEM lehet megcsinálni. Ha beleteszed a munkát meg lehet csinálni, ha nem akkor csalással sem mert nincs olyan hogy begyakorolja valaki és átmegy SZERINTEM. Ahogy a change amit csinálok ki van laborozva és mégis élesben van mellette szívás - inprivizálni kell, megoldani a felmerülő problémákat.
FecoGee
crok