Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
BlackJapan
üzenetére
LibreOffice amúgy, hacsak nem használnak makrókat de arról meg megvan külön a véleményem..
(de én szerettem és nem volt bajom a GNOME Office-al se, WPS csak a "múltja miatt" nem mondanám céges környezetbe, a Libre szerintem a VSD-t is megnyitja meg ott van a Dia és a yED, a draw.io online megoldja csak az ugye online.. egyéb iránt WINE alá és Crossover alá is van ami feltehető az MS Office)..de alapvetően ja, mindegy mi a workstation OS mert úgyis külön éred majd el amin az érdemi munkát végzed - az meg ötkilences valószínűséggel valami *nix lesz, pythonnal vagy anélkül, nano-val vagy anélkül.. ezért én pl. jobban szeretem a vi + bash + grep + awk + expect + netsnmp megoldásokat mert a legtöbb helyen - ahol kénytelen vagyok megfordulni - a python max álom, még nano is ritkásan van.. ellenben én alapból szeretem a vi-t. Perverz állat vagyok, igen, de tudok róla, az meg a felismerés és a gyógyulás jele szokott lenni, bár engem nem zavar az se ha nem ( : -
kenwood
veterán
válasz
BlackJapan
üzenetére
Az office es a crmek miatt a wi megkerulhetetlen. Szerintem ebben a szakmaban igazabol mind1 az os. Feladatok es eszkozok vannak. Mindenhez adaptalodni kell. Joval egyszerubb, mint a cisco/juniper eszkozoket es a halozatot melysegeben megerteni. Es ez meg csak az r&s. A core meg a security is ott van. Meg 10 masik ag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok