-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
BlackJapan #15104 üzenetére
LibreOffice amúgy, hacsak nem használnak makrókat de arról meg megvan külön a véleményem..
(de én szerettem és nem volt bajom a GNOME Office-al se, WPS csak a "múltja miatt" nem mondanám céges környezetbe, a Libre szerintem a VSD-t is megnyitja meg ott van a Dia és a yED, a draw.io online megoldja csak az ugye online.. egyéb iránt WINE alá és Crossover alá is van ami feltehető az MS Office)..de alapvetően ja, mindegy mi a workstation OS mert úgyis külön éred majd el amin az érdemi munkát végzed - az meg ötkilences valószínűséggel valami *nix lesz, pythonnal vagy anélkül, nano-val vagy anélkül.. ezért én pl. jobban szeretem a vi + bash + grep + awk + expect + netsnmp megoldásokat mert a legtöbb helyen - ahol kénytelen vagyok megfordulni - a python max álom, még nano is ritkásan van.. ellenben én alapból szeretem a vi-t. Perverz állat vagyok, igen, de tudok róla, az meg a felismerés és a gyógyulás jele szokott lenni, bár engem nem zavar az se ha nem ( : -
kenwood
veterán
válasz
BlackJapan #15104 üzenetére
Az office es a crmek miatt a wi megkerulhetetlen. Szerintem ebben a szakmaban igazabol mind1 az os. Feladatok es eszkozok vannak. Mindenhez adaptalodni kell. Joval egyszerubb, mint a cisco/juniper eszkozoket es a halozatot melysegeben megerteni. Es ez meg csak az r&s. A core meg a security is ott van. Meg 10 masik ag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Formula-1
- OLED TV topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged