- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadger
tag
válasz
Hedgehanter #13460 üzenetére
Szia!
Ez így oké, de én minimális downtime-mal akartam megúszni, vagy ha lehet zero-val, de úgy látom nem fog menni... Az a baj a két ASA két külön épületben van, egymástól kb 200 méterre, szóval ez a mindkettő kikapcs majd beszerel dolog nem fog menni.
Maga a szituáció a következő: én távolról menedzselem a dolgot, a helyszínen egy helyi erő fogja a memóriát beszerelni. Mivel egy ember van, 2 helyszín, ezért valahogy okosba kellene intézni, hogy közben a minimális legyen a downtime... Console elérésem van mindkét ASA-hoz (Moxa), most éppen ez van a fejemben, hogy ezek lennének a lépések:
1. Standby kikapcs, memória beszerel. Bekapcs.
2. Boot közben valahol félúton az active-on shutdown az összes interface, ekkor ugye kezdődik a downtime, de nagyon hamar végez a standby a boot-tal és active-vá válik.
3. A lekapcsolt interface-es ASA szépen ketyeg interface-ek nélkül, közben a helyi erő átér az épületbe. Kihúz minden kábelt (kivéve a console ugye), én no shutdown az interface-eken, majd write. Utána kikapcs, memória betesz, majd power on.
4. Na és akkor itt vagyok kicsit bajban, mert nem tudom pontosan minek kellene történnie ha bebootol ez az ASA is. Mindkét ASA az fogja hinni, hogy ő az active? Hogy döntik el, ki legyen az igazi active? Közben még egy downtime lesz, mert a második ASA nem szinkronizál sessionöket?Bocsi, hogy ennyire túlbonyolítom, tudom a legegyszerűbb az lenne ha mindkettő kikapcs majd bekapcs, de ez majdhogynem kivitelezhetetlen esetemben... Plusz annyi downtime-ot sem tolerálnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest