- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vernam
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #3461 üzenetére
Köszi, átírtam de továbbra sem jó...
-
Vernam
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3459 üzenetére
Modem: CISCO EPC3925
Router: TP-Link WR941NDA DNS-t hogy tudom átállítani?
-
Vernam
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #3457 üzenetére
-
Vernam
csendes tag
Megnéztem, nem volt bekapcsolva.
Azóta sikerült nagy nehezen felhívnom a hibabejelentőt ahol azt mondta a muki, neki is ilyen problémája volt otthon. Azt mondta azért van mert sok adatot kezel a modem, vagy valami ilyesmi (TV + Internet + Telefon egyben). Azt javasolta hogy kapcsoljak le mindent, a modemet húzzam ki várjak egy percet majd csináljak "sorrendi újraindítást" - hogy egyenként, sorban kapcsoljam be őket: először a modemet, routert, tv boxot, stb..
Megcsináltam, de így sem lett jó és azóta persze nem tudom felhívni őket...már megint....Valami tipp?
-
Vernam
csendes tag
Sziasztok!
Van egy CISCO modemem a T-Home-tól. A problémám az, hogy kb. 10-30 percenként változó időközönként 30-40%-ra felkúszik a packet lossom, majd vissza 0%-ra. Néha el is megy a net pár másodperc erejéig, majd magától visszajön. Iszonyat idegesítő és természetesen a T-Home ügyfélszolgálat nem veszi fel a telefont, már többször próbáltam de egy idő után meguntam. Egyes alkalmazások észre sem veszik a packet lossokat, de pl. van amiről állandóan ledob szinte illetve netezés közben is észre szoktam venni, hogy hopp most épp nem tölt be a google sem..
Esetleg valakinek volt hasonló problémája vagy találkozott ilyennel? Nem tudom mi tévő legyek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Steam topic
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest