- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
stopperos #1808 üzenetére
Ahaaaa....na EZT a választ kerestem! KÖszönöm!!! Vicces de tegnap miközben molyoltam már órák óta a rutyuval, egészen véletlenül észrevettem ezt az ominózus RENEW opciót, de tényleg csak véletlenül. Szóval akkor ez megvan. Nos, akkor már csak egy kis szerencse kell, hogy elkapjan az osztást. Ha jól emlékszem olvastam valami olyasmit, hogy a Linux alapu routerek megjegyzik ezt? Ez azt jelenti, ha netán újraindításra kerül a modem, akkor már nem kell vadászni?
-
apszi
őstag
SZiasztok!
Következőben szeretném a segítségeteket kérni. Eljött az idő, hogy én is hozzájutottam egy remek T-és EPC3925-ös modemhez amit szeretnék összehozni egy Asus RTN16-os routerrel, viszont a jelek szerint ezt csak akkor fogom tudni egészségesen megtenni, ha megkisérlem a Bridge mód beállítását. Stopos korábbi linkje alapján egy külföldi fórumon meg is találtam a leírást mindehez, csupán a legvége nem tiszta. Mit is kell csinálni miután végeztem a mókolással, beállítottam bridge módba az EPC-t, és automatikusan újra indúl a modem?
Válaszaitokat előre is nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest