- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mastre
tag
válasz
stopperos #2010 üzenetére
Reseteltem a TP-LINKet, és kikapcsoltam a DHCP-t, a kábelt átdugtam a WAN port-ból, így megjött a net mindenhova pár percre, majd a TP-LINK-re csatlakoztatott dolgokról eltűnt. Ez IP ütközés lehet, amit statikus IP-vel meg tudok szűntetni?
Valamint ebben az állapotban hol érem el a TP-LINK setupját, hogy be tudjam állítani a wifit és a MAC szűrést? -
Mastre
tag
Sziasztok,
szokásos T-s CISCO router nettel, IP-TV-vel. A CISCO-ból:
1 kábel a TV-hez
1 kábel egy TP-LINK routerhez
1 kábel egy PC-hez.TP-LINK-en DHCP on, ő 192.168.1.xxx-t oszt, a CISCO 192.168.0.xxx-t, sok állítgatás után sikerült, wifik működnek telefonnal, laptoppal. Kábellel ha laptopot rádugom, akkor működik mindkettő.
A gondom a PC-vel van. Valamiért nem jó a kapcsolat. A router nem küld neki semmit. Sem fix, sem dinamikus IP-vel. Volt már, hogy pár másodpercre megjött a kapcsolat, meg tudtam nyitni a CISCO webes Setupját, de megszakadt.
Van valami ötletetek, hogy mit kéne állítani?
Másodsorban elég erős a gyanúm, hogy így a hálózat (megosztás, stb.) nem fog működni a CISCO-ra és a TP-LINK-re csatlakozott eszközök között. Itt olvastam, hogy a TP-LINK-nél a DHCP kikapcsolása segít, de most örülök, hogy így működik, ha nem muszáj, nem piszkálnám. Persze ha nincs más megoldás, akkor állítok.Előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged