Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Horvi

őstag

Sziasztok!

Nekem is egy ilyen csoda router+modem kombóm van itthon. Az lenne a kérdésem, hogy valakinek sikerült rendesen beállítani a wifit meg a tűzfalat rajta mert én valahogy nem boldogultam. A torrentel voltak gondok (ha ment akkor nem jöttek be az oldalak) de miután kivettem a pipát az ip flood detection elől akkor megoldódott a dolog. De a wifi azóta sem akar menni. Nem tudok rá csatlakozni az ipod-al. A tűzfalnál pedig az lenne a kérdésem, hogy mennyire hatékony? Lehet ez így hülye kérdése de pl. steam-re csak akkor tudtam beloginolni ha a tűzfal a cisco-s cuccban low-ra volt véve vagy teljesen ki volt kapcsolva. Ennél a menünél a jobb oldalon van egy kis lista, hogy miket enged át attól függően, hogy milyen erősségűre van állítva a tűzfal. Nem tudjátok véletlenül, hogy ezt a listát lehet-e bővíteni manuálisan? A tűzfal hatékonyságára visszatérve lehet jobban járnék ha vennék egy másik routert aminek tisztességes tűzfala van és azt használnám úgy h DMZ-be kötöm a két cuccot? Valakinek van ezzel valami tapasztalata?
    Előre is köszi.
    Horvi

Új hozzászólás Aktív témák