- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
Én is pont így csinálom, viszont az az IP változhat, ugyanis default 60 perc a lease time. Ezt max 1 napra lehet feltornászni. Ebben az esetben azt jelenti, hogyha az eszköz nincs bekapcsolva 1 napig, akkor azt a címet kioszthatja a router más eszköznek. Ilyen bizony nálam előfordul, ugyanis nem megy non-stop a NAS. Ezért szeretném a MAC addresshez kötni az adott IP-t.
-
Blackmate
őstag
"nincs kiosztva static ip működik anélkül is kapott eszközöm egy ip címet és ahhóz nyitottam portokat"
Ezt hogy csináltad?
A DHCP funkciót nem szeretném kikapcsolni. Anélkül valóban minden eszközön kézzel kellene beállítani IP címet. Én csak azt szeretném, hogy egy eszköznek legyen általam meghatározott fix IP-je, amit minden bekapcsoláskor megkap.
-
Blackmate
őstag
Nálam valamiért nem működik a DHCP-s fix IP rezerváció.
Egy Zyxel NAS-nak szeretnék fix IP címet kiosztani, mert port forwardinghoz erre szükség van. Ahogyan kell elbandukolok a Setup -> LAN Setup menüpontba:
Majd rábökök Pre-assigned DHCP IP Addresses gombra ahol beírom az eszköz MAC addressét és az általam óhajtott 192.168.1.2-es IP-t, amit szeretném ha megkapna:
Majd egy NAS reboot után ezt kapom:
Érthetetlen módon kiosztja neki az 1.3-as címet. Próbálkoztam router restarttal is, de ugyanez a helyzet. Mit Qrok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged