- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szottyadtdin
csendes tag
Amikor eldobja a netet, akkor sehol nincs internet. Onnan tudom, hogy ha lent közben nézik a Tv-t vagy testvérem netezik a gépén akkor mindjárt jön az egész család, hogy nem tud TV-ni meg netezni. Szóval sehol sincs internet akkor, de a ledek az eszközön nem ezt mutatják. Amikor bekötöm a D-Link routert, akkor csak az én gépemet kötöm a rá, meg a másik set top boxot kötöttem rá, hogy tényleg működik-e a multicast stream. A többi gépet meg a set top boxot legalább is az egyiket a cisco routerbe van kötve.Windows-ba is csak egy felkiálltó jel van de a helyi hálózat az működik.
-
szottyadtdin
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne problémám. Van egy T-Home-s Cisco EPC3925-s kábelmodem router és utána szeretnék kötni egy router-t úgy, hogy a második router wan-jába kötöm a Cisco lanjából jövő kábelt. Van egy régi D-link DIR-825-s router amivel kísérletezgetek, hogy lehetne jól beállítani. Gyár FW van rajta. Wan beállításoknál statikus IP-t állítottam be, megy a dhcp szerver, és még a multicast streamet is bekapcsoltam rajta. A cisco-tól kap is internetet még a set top box is megy a D-link mögött. A problémám az vele hogy egy bizonyos idő után eldobja a cisco az internetet, de úgy, hogy a cisco-n lévő ledek azt mutatják, hogy van internet. Pár perc elteltével viszont megint van is internet. A problémám az, hogy mindenképp natolni szeretnék a másik routerrel, mert van egy hálózati nyomtató is aminek nem tudok kézzel IP-t beállítani, csak ha dhcp-től kap ip-t. A cisco-ban meg nem tudok ip-t lefoglalni, mert nincs ilyen beállítási lehetőség. A második router mindenképp kellene a wifi miatt is mert két szintes a ház és a cisco wifi-je igen csak gyengus.Hogyan lehetne beállítani a két router-t, hogy a cisco ne dobja el az internetet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged