Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• akoska23

aktív tag

válasz Gubek-Einste #3999 üzenetére

Egyenlőre Sasos fórumtárs javaslatára auto channel mód helyett fix csatornán van kerestem egy nemmolyan foglalt csatornát, mert ugye a repeateren nem tudok állítani az klónozza a csatornát is ezért egyből kettő is lett azon amit választottam. Azt furcsálom hogy mikor kiválasztom melyik csatornán sugározzon és auto mód helyett adok neki egy fixet még az oda van írva hogy ha ütközés van majd ő keres magának másikat....... de most egyenlőre jó nem tudom meddig.......

• akoska23

aktív tag

Sziasztok! EPC3925 eszközömmel a következő problémám van; mivel gyengén látom a jelét beszereztem egy wifi repeater-t amit gond nélkül tudok csatlakoztatni hozzá látja is a routert 80-100% os jelerősséggel. A hiba az lenne hogy random időközönként a repeateren keresztül csak korlátozott kapcsolatom van addig ameddig le nem resetelem a repeatert és újra nem csatlakoztatom. A Cisco gyári beállításokon van wpa-psk AES titkosítással és mivel nem csak én használom ezen nem áll módomban változtatni.Ezen felül a Ciscora csatlakoztatva van még 2 sz.gép lan porton keresztül (de az is lehet hogy a lan vezeték végén router van erre sajnos nincs rálátásom mert egy lakást bérelek a 3 ból am it a Cisco kiszolgál). A repeater biztos jól működik már kipróbáltam másikkal is a jelenség ugyanaz van hogy hiba nélkül működik 1 napig van hogy csak 10 percig. Van esetleg valami speckó beállítás amit meg kell néznem?

Új hozzászólás Aktív témák