- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
Logitech #2607 üzenetére
Te tudsz valamit
Természetesen nincs wifi kárta a gépemben. Gondoltam az inSSIDer megmutatja milyen wifi-k működnek a környezetemben. Én a tv-t használnám ha képes lenne rátöltés nélkül továbbítani a Cisco wifi-je a gépemen lévő filmeket, de még a leggyengébb felbontásokkal is rátöltöget, a 3d filmek pedig teljesen kiakasztják. Így aztán kénytelen voltam a padláson bújkálni és húztam egy kábelt a cisco és a tv közé. Kábelen már szépen megy a filmlejátszás. Csakhogy két gép van rákötve a ciscora (Illetve van még rajta a egy switc is ami két másik gépnek ad netet, de ezek a gépek nem számítanak) és különböző filmeket töltögetünk le. Aztán mikor valaki azt a filmet akarja megnézni amelyik olyan gépen van ami ki van kapcsolva mert alszik a gazdája, akkor azonnal felmerül az igény hogy kellene egy router a cisco után aminek van usb portja, amire hdd-t lehet kötni. Ha ez a router képes médiaszerverként üzemelni akkor a számítógép kikapcsolása után is megy a torrent le-fel és minden filmet meg lehet nézni ami a hdd-n van. Apropo ha lesz media szerverként üzemelő routerem akkor se fog mutatni az inSSSIDer semmit? Csak akkor funkcionál ha van wifi kártya a gépemben?
Más:
T-home-nál nincs bridge mód, de mire kéne hogy legyen? Mire jó az? Ha nincs, attól még össze lehet hozni valahogy az új routerrel a mediaszerver dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Hővezető paszták
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged