Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• OldAkita

aktív tag

válasz Logitech #2607 üzenetére

Te tudsz valamit :) Természetesen nincs wifi kárta a gépemben. Gondoltam az inSSIDer megmutatja milyen wifi-k működnek a környezetemben. Én a tv-t használnám ha képes lenne rátöltés nélkül továbbítani a Cisco wifi-je a gépemen lévő filmeket, de még a leggyengébb felbontásokkal is rátöltöget, a 3d filmek pedig teljesen kiakasztják. Így aztán kénytelen voltam a padláson bújkálni és húztam egy kábelt a cisco és a tv közé. Kábelen már szépen megy a filmlejátszás. Csakhogy két gép van rákötve a ciscora (Illetve van még rajta a egy switc is ami két másik gépnek ad netet, de ezek a gépek nem számítanak) és különböző filmeket töltögetünk le. Aztán mikor valaki azt a filmet akarja megnézni amelyik olyan gépen van ami ki van kapcsolva mert alszik a gazdája, akkor azonnal felmerül az igény hogy kellene egy router a cisco után aminek van usb portja, amire hdd-t lehet kötni. Ha ez a router képes médiaszerverként üzemelni akkor a számítógép kikapcsolása után is megy a torrent le-fel és minden filmet meg lehet nézni ami a hdd-n van. Apropo ha lesz media szerverként üzemelő routerem akkor se fog mutatni az inSSSIDer semmit? Csak akkor funkcionál ha van wifi kártya a gépemben?
    Más:
    T-home-nál nincs bridge mód, de mire kéne hogy legyen? Mire jó az? Ha nincs, attól még össze lehet hozni valahogy az új routerrel a mediaszerver dolgot?

Új hozzászólás Aktív témák