- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
és nekem a problémám ez lenne ha valaki tudna segíteni meg köszönném
szóval :problémám adódott
van egy t online kábel modemes 15mb családi netem egy kis gagyi cisco modemet kaptam hozzá , nem rég köttetem iptv-t és ki cserélték a modemet egy
Cisco EPC3925 Router wifi modemet vagy mita fő problémám az hogy olyanokat csinál pl refereshezek azaz kreessekek 1 internetes játékban mondjuk szervereket vagy pl az u torrentet elinditom tölt de nem is maxal és nem is maxal feltölt akkor is pl a net olyankor nem nyit meg oldalakat de van amikor igen ha kilépek pl az utorrentböl vagy a refereshezést abba hagyom játékba akkor egyböl jó a net olyan mint ha laggolna olyankor és elmenne a net vagy én nem tudom ..
gondoltam a routerbe be állítom a dolgokat 192.168.100 ezen nyilt meg beléptem elsönek nem tudom már mi volt a jelszó .. elvileg csak admin és jelszóhoz nem írtam semmit
nem láttam semmi furát annyit állítottam hogy a wifit disabledre tettem netalantan azért csinálná ezt mert valaki lopja .. na mind1 továbbra is fent ált ez a lag most beakartam lépni és minden féle jelszót probaltam amiket szoktam adni de sehogy sem lép be :S hogyan tudnam a jelszót resetelni alapra ?
és miért csinálja ezt a net ? mert a régi gagyi modemel nem voltak ilyenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- Meta Quest 3 512GB 4K 120hz + Kiwi Design Elite Strap 6400mAh akksival
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő