Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nézd, ha a szolgáltató megkérdi, hogy van ingyen egy általuk biztosított eszköz, ami az alapfunkciók 99%-át ellátja 99%-os megbízhatósággal, vagy lenne egy extrásabb, többet tudó modell mondjuk 10 ezresért, szerinted hányan választanák az utóbbit? Megmondom, talán ha a 10%, sokat mondok. Mindenki vesz magának olyan routert, és olyan hálózati eszközöket, amilyenekre szüksége van, beüzemeli és használja. De ezt összedugják, működik, nekem pl eddig volt egy Asus WL-500W-s router tomato-val, ezt kivettem, belőttem a cisco-t, és tökéletesen helyettesíti. Jön egy 50-es net, kiszolgál 1 asztali gépet, egy műholdvevőt, egy tévét és egy nas-t kábelen, két notit, egy másik tévét, és 3 db androidos telefont wifin, ebben upnp, dlna, samba, ftp, http protokollok szaladgálnak, kifelé a netre is, onnan befelé is, meg a belső hálón is. Nem csinál hülyeségeket, teszi a dolgát. És csakúgy mint 100 emberből 98-nak, nekem se jut eszembe semmit dugdosni az usb-jébe. Viszont nekem az hogy stabilan megy fontosabb, minthogy bármi is történjen ha az usb-be dugdosok valami.
Azt meg gondolom megérted, hogy ha a 98 embernek ez megfelel, akkor egyszerűen nem lesz gazdaságos a spéci igények kielégítésére bármi mást bevezetni. Én se támogatom, hogy az erőforrásaikat a tökéletes netszolgáltatáson kívül bármi másra fordítsák. Majd én megveszem azt az eszközt, amire nekem szükségem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Lexus, Toyota topik
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest